pj harvey’nin peaky blinders için kaydettiği red right hand’e bir de video geldi

pj harvey’nin peaky blinders için kaydettiği red right hand’e bir de video geldi


soundtrack için 15 kasım'a geri sayım


PJ Harvey’nin Peaky Blinders’ın dopdolu soundtrack’i için cover’ladığı ‘Red Right Hand’in artık bir videosu var.

Birmingham polisiyesinin beş sezonunun beşinden de parçalar barındıran dizinin müzikleri, 15 Kasım’da yayınlanacak. Radiohead, Arctic Monkeys, The White Stripes, Queens of the Stone Age gibi bir yıldızlar geçidi olan albümde aynı zamanda Richard Hawley’den bir Bob Dylan yorumu, Jenny Beth’in orijinal parçası ‘I’m The Man’ ve Anna Calvi’nin 5. sezon için yazdığı ‘You’re Not God’ da yer alıyor.

Harvey’nin ‘Red Right Hand’ yorumu 2. sezonu taçlandırmasının ardından ilk defa yayınlanacak. Bunu kutlayan videoda ise dizinin en çarpıcı anlarından bazılarına yer veriliyor. Seneye 6. sezon çekimleri için gün sayan Peaky Blinders ekibi, 2021’de final sezonuyla ekranlara dönecek. Dizide Tommy Shelby’ye hayat veren Cillian Murphy, bu dev soundtrack albüm ve yeni paylaşılan videoyle ilgili bir parça Peaky Blinders’ta yer alıyorsa kendini hemen belli ettiğini ve ortaya çıkan albümü çok sevdiğini belirtti.

PJ Harvey ise en son 2016’da yayınladığı ‘The Hope Six Demolition Project’in ardından yeni bir albüm çıkarmamakla beraber Shane Meadows’un The Virtues’u ve All About Eve oyunu için yazdığı parçalarla gündemimize gelmişti. Peaky Blinders’ın jeneriğinin yaratıcısı Harvey’e teşekkürlerimizi ileterek Red Right Hand’in videosunu aşağıya bırakıyoruz.