timothée chalamet, kid cudi konserinin sürpriz konuğu oldu

timothée chalamet, kid cudi konserinin sürpriz konuğu oldu


best friends forever


Yüreklerimizi burkan final sahnesiyle ve etkileyici doğa sekanslarıyla beğenileri toplayan Call Me By Your Name filminin Elio’su Timothée Chalamet’ye artık hepimiz aşinayız. beklentilerimizi fazlasıyla karşılayan Netflix filmi The King ile tekrar gündeme gelen genç oyuncunun rap dünyasına olan sevgisi de bir sır değil.

Daha önce lisede matematik öğretmenine yazdığı şarkıyı bizlerle paylaşan ve rap dünyasından hayran olduğu isimlerle bir araya gelip bunu da katıldığı talk show’larda anlatan Chalamet, geçtiğimiz cumartesi günü Kid Cudi konserinde sahneye çıktı. Konserin açılışını yapan Chalamet, Kid Cudi 2009’da çıkarmış olduğu Man on the Moon: The End of Day albümün intro’sunda Common’ın okuduğu kısmı seslendirdi. Sonrasında Cudi ve Pusha-T’nin Feel the Love performansını sahneden izleyen Chalamet, bu sürpriz sahne performansıyla “Acaba yeni bir kariyerin ilk adımları mı bunlar?” diye düşündürmedi değil.

Performans sonrasında Chalamet ile bir fotoğrafını paylaşan Kid Cudi, birbirilerinin işlerine olan hayranlığını sıkı bir dostluğa dönüştürmüş gibi.