robert pattinson yeni guardians of the galaxy filminde mi yer alacak?

robert pattinson yeni guardians of the galaxy filminde mi yer alacak?


james gunn hevesimizi kursağımızda bıraktı


Eğer Batman’le başarıyı yakalayamazsa porno sektörüne geçiş yapacağını belirterek yürekleri hoplatan Robert Pattinson’ın ismi bir dönem Guardians of the Galaxy’yle de anılmıştı. Şu an DC Comics için Suicide Squad’ı çeken Guardians of the Galaxy serisinin yönetmeni James Gunn, bu haberleri yalanlamakta gecikmedi.

2022’de Marvel’la flörtüne Guardians of the Galaxy Vol. 3 ile devam edecek olan ve Disney tarafından eski tweet’lerinden ötürü kovulmasının ardından geri alınan Gunn, Instagram üzerinden yaptığı paylaşıma yönetmenin bir takipçisi tarafından “Sizin Robert Pattinson’ı Guardians of The Galaxy 3’deki bir rol için istediğiniz, ama Pattinson’ın rolü reddettiği ile ilgili dedikodular dolanıyor. Bu doğru mu?” yorumu yapıldı. James Gunn ise bu yoruma  son derece açık ve kısa bir şekilde “Hayır, kesinlikle öyle bir şey yok.” cevabını verdi. Yani sonuç, Robert Pattinson’ın Guardians of the Galaxy Vol. 3’de yer alıp almayacağı hala belirsizliğini koruyor.

Yakın zamanda verdiği bir röportajda nasıl rol yapacağını bilmediğini ve sahnelerini çekerken hep gerildiğini söyleyen Pattinson, Batman’e odaklanmaya devam etsin. Çekimlerine 2020 yazında başlanacak olan filmin Infinity War’dan sonraki zaman diliminde geçeceği biliniyor.