steve buscemi ve daniel radcliffe’li miracle workers’ın ikinci sezonundan fragman

steve buscemi ve daniel radcliffe’li miracle workers’ın ikinci sezonundan fragman


özlemiştik


Saturday Night Live’ın metin yazarı olarak çalışıp dört kez Emmy’ye aday olduktan sonra 2015 yapımı Inside Out’un senaryo ekibinde yer alan Simon Rich’in televizyon dünyasıyla yakın flörtünün ürünü olan Miracle Workers, beğeni toplayan ilk sezonunun ardından ikinci sezon onayını da çok geçmeden almıştı. Bir süredir unuttuğumuz diziden kendini hatırlatacak bir fragman paylaşıldı.

En son yine fena bir izleyici kitlesi bulunmayan Man Seeking Woman isimli dizinin arkasında yer alan Simon Rich’in yanına Steve Buscemi, Daniel Radcliffe ve Deadpool serisinden aşina olduğumuz Karan Soni’nin yanı sıra Geraldine Viswanathan, Sasha Compère, Jon Bass ve Lolly Adefope gibi isimleri aldığı Miracle Workers; tam anlamıyla bir fantastik komedi dizisi.

Steve Buscemi’nin Dünyayı yok etmeye karar veren bir tanrıya, Daniel Radcliffe’in ise onu iyilik yaparak durdurmaya çalışan bir meleğe hayat verdiği dizi antoloji kıvamında, farklı bir hikayenin anlatılacağı ikinci sezonuyla bizlerle buluşmayı bekliyor. İlk sezonun ardından ikinci sezonuyla ilgili yayıncı kanal TBS tarafından “Arkadaşlık, aile, öldürülmemeye çalışmak üzerine karanlık çağlardaki bir grup köylünün orta çağ hikayesi” açıklaması yapıpı beynimizi yakan dizinin yeni on bölümü 28 Ocak’ta yayında olacak.