steve buscemi ve daniel radcliffe’li miracle workers’ın yeni sezonundan fragman

steve buscemi ve daniel radcliffe’li miracle workers’ın yeni sezonundan fragman



CV’sinde Saturday Night Live’da metin yazarlığı ve Oscar Ödüllü Inside Out’un senaryo ekibinde yer almak gibi dikkat çekici başlıklar yer alan Simon Rich’in projesi olan Miracle Workers’ın ikinci sezonundan yeni bir fragman paylaşıldı.

Son zamandır Man Seeking Woman isimli yapımla televizyon dünyasında yer alan Simon Rich’in Steve Buscemi, Daniel Radcliffe ve Deadpool serisinden aşina olduğumuz Karan Soni’yi yanına aldığı Miracle Workers, ilk sezonunda komedi ve fantastik unsurları başarıyla harmanlamıştı.

Geraldine Viswanathan, Sasha Compère, Jon Bass ve Lolly Adefope gibi isimlerinde yukarıdaki üçlüye eşlik ettiği dizi, dünyayı yok etmeye karar veren bir tanrıya ve onu iyilik yaparak durdurmaya çalışan bir meleğin hikayesini anlatıyor. Her sezon farklı bir dönemde farklı bir hikayeyle izleyenlerinin karşısına çıkacak yapım, ikinci sezonunda ise her türlü saçmalığa meze olabilecek Orta Çağ’da geçiyor. İlk sezonun ardından ikinci sezonuyla ilgili yayıncı kanal TBS tarafından “Arkadaşlık, aile, öldürülmemeye çalışmak üzerine karanlık çağlardaki bir grup köylünün orta çağ hikayesi” açıklaması yapıpı beynimizi yakan dizinin yeni on bölümü 28 Ocak’ta yayında olacak.