the mandalorian’ın ikinci sezonu 2020’nin sonbaharında başlayacak

the mandalorian’ın ikinci sezonu 2020’nin sonbaharında başlayacak


e bir zahmet


Sadece Disney+ adına değil televizyon dünyası adına yılın en flaş yapımlarından biri olarak dikkatleri üzerine toplayan The Mandalorian, kendisinden beklendiği gibi ikinci sezon onayını aldı. Baby Yoda çılgınlığı bütün sosyal medya dünyasını sarmışken ve dizi kaliteli çizgisini bu şekilde korumayı başarmışken aksini düşünmek zaten çok da mantıklı olmazdı.

Marvel evrenini bildiğimiz boyutuna getiren isim olarak kariyerinde yeni bir sayfa açan Jon Favreau’nun Star Wars evrenine giriş yaptığı dizinin başrolünde Pedro Pascal yer alıyor. Pascal’ın yanı sıra Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog ve Nick Nolte gibi isimlerin Pascal’a eşlik ettiği dizinin yönetmenleri arasında Taika Waititi ve Bryce Dallas Howard bulunuyor. Favreau’nun Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla resmi onay haberini aldığımız dizinin ikinci sezonunun yayın tarihi ise 2020’nin sonbaharı.

İsmini Boba Fett’in Mandalore gezegeninden kaçış hikayesinden alan dizi, The Return of the Jedi’dan beş yıl sonrasını anlatacak ve Jango ile Boba Fett’in hikayesini takip ederek yeni bir kelle avcısına odaklanacak. Uzayda geçen bir western olarak tanımlayabileceğimiz diziyi izlemeyenleri mutlaka malum platformlara bekliyoruz.