billie eilish, yeni albüm ihtimali ve belgeseli üstüne konuştu

billie eilish, yeni albüm ihtimali ve belgeseli üstüne konuştu


bir şeyler olacak ama bekleyeceğiz


2019 yılının müzik dünyası adına en büyük sansasyonu olan ve son olarak da ilginç bir tercihle James Bond filminin tema müziğini besteleyeceğini öğrendiğimiz Billie Eilish, verdiği bir röportajda yeni albümü ve belgeseli hakkında konuştu.

 

Hafta sonu iHeartRadio’nun ALTer EGO programına konuk olan Eilish, “2020’de senden yeni bir albüm beklemeli miyiz?” sorusuna, “Bu yıl yayınlanmayacak ama üstünde çalışmaya başlayacağım. Önümüzdeki bir iki yıl içinde bitmiş olacağını düşünüyorum.” açıklamasını yaptı.

Aynı zamanda R.J. Cutler’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve kendisinin bağlı olduğu plak şirketi Interscope Records iş birliğiyle yakında izleme fırsatı yakalayacağımız Apple TV + belgeseli hakkında da konuşan Eilish, belgeselin When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’nun yapım sürecini anlatacağını açıkladı. 2018’in Temmuz ayından beri çekim yapıldığını ama henüz bir karesini bile görmediğini açıklayan genç yıldız “Kim hakkında bu kadar görüntü olmasına rağmen bir karesini bile görmemiş olabilir, size ipucu vereyim, ben! ama merak etmeyin bu yıl bitmeden yayınlanmış olacak” diyerek müjdeyi de verdi.