bojack horseman’ın final sezonunun ikinci kısmından fragman

bojack horseman’ın final sezonunun ikinci kısmından fragman


bırakma bizi ya


Hem televizyon dünyasının hem de gönlümüzün  son yıllardaki favori anti kahramanlarından BoJack Horseman ve arkadaşlarının aşırı acıklı ama bir o kadar da komik hikayesinde finale geldik. Netflix’in anlamsız iptali ile altıncı sezonuyla sona eren dizinin final sezonunun ikinci kısmından bir fragman paylaşıldı.

Raphael Bob-Waksberg’in sadece bu diziyle aldığı şükür dualarıyla cennette yerini garantilediği animasyon komedi-dramanın hası BoJack Horseman’ın bitişine sadece sekiz bölüm kaldı. Ekim ayında başlayan 6. sezon için verilen küçük mola bitiyor. Dizinin başlangıç noktasıyla bambaşka bir noktaya evrilen BoJack Horseman ve arkadaşlarının hayatı, bakalım klasik bir dizi gibi mutlu sonla mı bitecek? Yoksa BoJack’e yakışır şekilde herkes hak ettiğini mi bulacak göreceğiz.

Paylaşılan fragmana dönecek olursak…

Dizinin ana karakteri BoJack’i seslendiren Will Arnett, fragmanda  “Çok fazla hata yaptım, ama geçmişteki BoJack’e bakınca bu da kim? diyorum. Birçok kez dibe vurduğumu düşündüm ama her seferinde daha da dibi olduğunu keşfettim. Önceden tüm hayatımın, televizyonda gördüğüm ve boku yemiş birkaç yazar ve oyuncunun tasarladığı insanları taklit etmek olduğunu düşünürdüm. Birinin fotokopisinin fotokopisi gibi hissederdim.” diyerek altı sezonu bir paragrafta özetliyor.

Adım adım geri saydığımız büyük final 31 Ocak’ta ekranlara gelecek. Will Arnett’ın yanında, Aaron Paul, Alison Brie, Amy Sedaris, Paul F. Tompkins ve birçok ünlü ismin de misafir olarak sesiyle katılacağı

yıldızın seslerini içerecek.