mick jagger’lı the burnt orange heresy’den ilk fragman yayınlandı

mick jagger’lı the burnt orange heresy’den ilk fragman yayınlandı


6 mart'ta vizyonda


Biricik The Rolling Stones’un has adamı Mick Jagger, 2001’de The Man from Elysian Fields filmiyle rafa kaldırdığı oyunculuk kariyerine geri dönüyor. Jagger’ın Claes Bang, Elizabeth Debicki ve Donald Sutherland ile başrolü paylaştığı The Burnt Orange Heresy’den ilk fragman yayınlandı.

Charles Willeford’un 1971 yılında kaleme aldığı aynı isimli romanından uyarlanan The Burnt Orange Heresy’de Mick Jagger’ı, kötü niyetli bir sanat simsarı rolünde izleyeceğiz. Uyarlama senaryosu Scott B. Smith tarafından yazılan ve Giuseppe Capotondi’nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosunda Mick Jagger’ın yanı sıra, şu sıralar adı Dracula dizisi ile de sıkça anılan Claes Bang; The Great Gatsby, The Night Manager ve The Cloverfield Paradox gibi yapımlardan tanıdığımız Elizabeth Debicki ve iki Golden Globe ödüllü usta aktör Donald Sutherland de bulunuyor.

Prömiyerini geçtiğimiz sene 76. Venedik Film Festivali’nde yapan The Burnt Orange Heresy 6 Mart’ta gösterime girecek ama ülkemize uğrar mı şüpheliyiz.