westworld’ün üçüncü sezonunun yayın tarihi açıklandı

westworld’ün üçüncü sezonunun yayın tarihi açıklandı


15 mart'ta hbo'dayız


Son olarak 11 Kasım 2019’da yayınladığı bir fragmanla kendini hatırlatan Westworld’ün üçüncü sezon yayın tarihini açıklayan bir video paylaşıldı.

Şirketin kurucusu ve Westword’ün kadrosuna katılan en yeni isim olan Liam Dempsey Sr.’ın yer aldığı son fragman, her şeyi düzeltmek için verilerin nasıl kullanıldığını bize göstermişti. Evan Rachel Wood, Anthony Hopkins, Jeffrey Wright, Thandie Newton, Ed Harris, Tessa Thompson ve Breaking Bad’in Jesse Pinkman’ı Aaron Paul’un yer aldığı yeni sezonda Vincent Cassel, Jefferson Mays, Scott Mescudi, Lena Waithe gibi isimler de yeni üçüncü sezonda dizide yer alacak isimler olacak.

İlk iki sezonunda robotik teknolojiler ve yapay zeka etrafında şekillenen dizi, üçüncü sezonuyla bizleri ilk başta karşılayan tema parklarının parçası olduğu dış dünyaya adımlarını atacak gibi gözüküyor. İlk sezonlarındaki başarısıyla HBO’nun gurur kaynağı olan ve neredeyse iki yıl aradan sonra yayınlanacak yeni sezonu için dizinin yaratıcılarından biri olan Jonathan Nolan “Blade Runner bu sezonun en büyük ilham kaynaklarından biri oldu” açıklamasını yapmıştı.

Paylaşılan duyuru videosu ise 15 Mart tarihini vermenin dışında yeni sezonda karşılaşmamız muhtemel olaylara dair uyarılarda bulunuyor.