yeni james bond filminin müzikleri hans zimmer’e emanet

yeni james bond filminin müzikleri hans zimmer’e emanet


ha şöyle


Son yıllarda yapım sürecinde yaşananlarla daha çok gelse de Daniel Craig’in son ve Bond filmlerinin 25.si olması sebebiyle ayrı bir yere sahip olan No Time To Die’ın kamera arkasındaki ekipte bir son dakika değişikliği yaşandı. Filmin yönetmeni Cary Fukunaga ile daha önce Beasts of No Nation’da çalışan Dan Romer’ın yerine Hans Zimmer projeye dahil oldu.

Daniel Craig’in yanında Léa SeydouxBen WishawLashana LynchAna de ArmasNaomie HarrisJeffrey WrightRalph Fiennes ve Rami Malek’li oyuncu kadrosuyla göz kamaştıran No Time to Die’a yönetmen Fukunaga’nın özel isteğiyle dahil edilen Romer’ın projeden ayrılmasının sebebi ise “yaratıcı farklılıklar” olarak açıklandı. Serinin 58 yıllık tarihinde ilk kez film post prodüksiyon aşamasındayken filmin müziklerini yapan koltuk değişmiş oldu. Anca kadroya dahil olan isim Hans Zimmer gibi bu işin dünyadaki bir numarası olunca gerilmeye çok da gerek yok gibi gözüküyor.

Zimmer’in 2020 içerisinde Wonder Woman 1984, Top Gun: Maverick ve Dune ile birlikte girişeceği dördüncü film olacak No Time To Die’ın vizyon tarihi 2 Nisan olarak açıklandı. Filmin son fragmanını aşağıya bırakıp yakın zamanda gelmesini umduğumuz yeni fragmanı beklemeye başlayalım.