yeni james bond’un cinsiyeti belli oldu

yeni james bond’un cinsiyeti belli oldu


2 nisan'ı beklemeye devam


İngiliz sinemasının kült serisi James Bond, Daniel Craig’in vedasının ardından smokinin yeni sahibini arıyor. “Yeni James Bond kim olacak?” tartışmaları için ise serinin Daniel Craig’li son filmi No Time To Die‘ın yapımcıları Barbara Broccoli ve Michael G. Wilson açıklama yaptı.

Idris Elba‘dan Tom Hardy‘ye, Tom Hiddleston‘dan Damien Lewis‘e kadar birçok ismin aday olduğu smokin hakkında konuşan Barbara Broccoli, yeni Bond hakkında ipucu vermese de karakterin Doctor Who’nun aksine hiçbir zaman bir kadın yapmayacaklarını ifade etti ve şu sözleri sarf etti: “Herhangi bir ten renginde olabilir, ama o bir erkek. Kadınlar için yeni ve güçlü karakterler yaratmamız gerektiğine inanıyorum. Erkek bir karakteri alıp, kadına dönüştürme konusuna ayrıca bir ilgim yok. Bence kadınlar bundan çok daha ilginç”

Ayrıca bir diğer yapımcı Michael G. Wilson “Onun Birleşik Krallık’tan biri olduğunu düşünüyorsunuz. Ancak Britanya, çok çeşitli bir yer.” diyerek James Bond’un hiçbir zaman kadın olmayacağını, ancak siyahi ya da farklı bir kökene ait olabileceğinin sinyallerini verdi.

Ülkemizde 3 Nisan tarihinde vizyona girecek No Time To Die, yeni James Bond kadar heyecanla bekleniyor mu, emin olmamakla beraber fragmanını buraya bırakmakta beis görmüyoruz: