billie eilish, eminem ve elton john’dan oscar’a özel performans

billie eilish, eminem ve elton john’dan oscar’a özel performans


izlensin


Parasite’ın 4 ödülle damgasını vurduğu Oscar Ödülleri gündemimizden kolay kolay düşmeyecek gibi gözüküyor. Kazanılan ve kaybedilen ödüller kadar sahne şakaların ödül, konuşmalarının da konuşulduğu gecede öne çıkan bir başka konu da canlı performanslardı. Bu yıl ödül töreninde sahne alan isimler Elton John, Eminem ve Billie Eilish oldu.

8 Mile filmiyle 2003 yılında En İyi Şarkı Oscarı’nı kazanan Lose Yourself’i o zaman sansürsüz bir şekilde söylemesine izin verilmeyen Eminem, 17 yıl sonra aynı sahneye geri dönüp şarkıyı bu sefer sansürsüz olarak seslendirdi.

Kendi hayatını anlatan Rocketman isimli filmin soundtrack’i için seslendirdiği (I’m Gonna) Love Me Again isimli şarkısıyla başarılarla dolu kariyerine bir de Oscar heykelciği ekleyen Elton John da bol renkli sahne şovuyla gecede sahne alan isimler arasındaydı.

Gecenin bir diğer merakla beklenen müzikal performansı ise 2019’un tartışmasız en iyi çıkış yapan ismi Billie Eilish’ti. Gecenin Hollywood’un her sene eski isimlerini anmayı unutmadığı Memoriam bölümünde sahneye çıkan Eilish, The Beatles’ın Yesterday’i ile misafirlere nostalji rüzgarı yaşattı.