guns n’ roses’dan kobe ve gianna bryant’a saygı duruşu

guns n’ roses’dan kobe ve gianna bryant’a saygı duruşu


knockin' on heavens door


Yakın zamanda orijinal kadrosunu bir araya toplayan Guns N’ Roses, cuma gecesi Bud Light Superbowl Fest’te headline olarak çaldı. 2020 içinde yeni bir albüm çıkartacağı haberini de vermiş olan rock efsanesi, bu haberle müzik sahnesine resmen geri dönüşünü kesinleştirdi. Grup aynı zamanda cuma gecesi verdikleri konserde Bob Dylan cover’ı Knockin’ on Heavens Door’u Kobe Bryant’la kızı Gianna’ya ve helikopter kazasında hayatını kaybedenlere adadı.

Slash parçada yer alan uzun mu uzun soloyu çalarken arkadaki ekranda spor dünyasının dünyasının efsane ismi ve kızının fotoğrafları yer aldı. Miami’deki American Airlines Arena’da gerçekleşen konser pazar günü yayınlanacak Super Bowl LIVE öncesi yer alan performansların parçası olarak gerçekleşti. Konser sonrası sahne arkasında açılışı yapan Snoop Dog’la vakit geçiren grubun sanatçıyla pozu da sosyal medyada yerini aldı.

İki tarafın da sonrasında sosyal medyada paylaştığı fotoğrafların yanında konser kayıtlarına bakınca grubun geçen senelerle formundan pek bir şey kaybetmediği kendini belli ediyor. Konserden kesitler ve Guns ‘n Roses – Snoop Dog aşkı hemen aşağıda.

View this post on Instagram

New member of the group @gunsnroses

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on