londra’ya batman temalı restoran geliyor

londra’ya batman temalı restoran geliyor


park row


2021 Haziran’ında çıkacak yeni Batman filmi yönetmen koltuğu arkasındaki Matt Reeves ve başroldeki Robert Pattinson’la iddialı bir çıkış yaptı bile. Filme ilk kez göz atma fırsatı veren ve çekimler başladıktan kısa süre sonra yayınlanan test görüntüleriyle merakımızı daha da arttıran DC Comics, Batman evreni üzerinden hayranlara oynamaya devam ediyor. Londra’da açılacak Batman temalı bir restoran projesine de girişen DC, Soho’da Gotham rüzgarları estirecek.

Gotham’ın kötü adamlarına ev sahipliği yapan Park Row bölgesinden adını alan restoranın bu baharda açılması bekleniyor. Müşterilere tam teşekküllü bir DC deneyimi yaşatma iddiasında bulunan restoranda, yemek yenebilecek beş farklı temada mekan ve üç bar bulunacak. Fiyatların 45£’dan başlayacağı Park Row’da The Penguin’den esinlenmiş Iceberg Lounge isimli bir alan, Old Gotham City isimli bir ‘gizli’ bar ve Harley Quinn sushi barı da yer alacak.

Beklentilerin fazlaca yüksek olduğu Batman filmiyle ilgili olarak Robert Pattinson’ın Batman’in süper kahraman olmadığına dair açıklaması tepki çekmişti. Bunun ardından Pattinson hayranlardan özür dilemiş ve oynadığı karakterin bir süper kahraman olduğunu kabul etmiş, bunun yanında seneye çıkacak filmin kendisi için yeni bir Alacakaranlık’a dönmemesini umduğunu da eklemişti.