mark ruffalo, hbo’nun parasite uyarlamasında başrole yakın

mark ruffalo, hbo’nun parasite uyarlamasında başrole yakın


oyna gitsin ya


Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye, Golden Globe’da Yabancı Dilde En İyi Film aldıktan sonra Oscar Ödülleri’nde de bütün büyük ödülleri kazanıp bir de adını tarihe yazdıran Parasite’ın ABD uyarlaması (tabii ki) perde arkasında geliştirilmeye devam ediyor.

The Big ShortVice ve HBO’nun son dönemdeki en underrated yapımlarında bir numara olan Succession’da da parmağı bulunan Adam McKay ile dirsek temasında olacak Joon-Ho, uyarlamanın altı saat uzunluğunda tek bir film gibi olacağını açıklamıştı. “Senaryoyu yazarken filme dair bütün fikirleri biriktirmiştim. Fakat bu fikirlerin hepsini iki saat uzunluğunda bir filme sığdıramadım. iPad’imde biriktirdiğim bu fikirlerin hepsini kullanıp altı saat uzunluğunda bir film yapmayı amaçlıyorum.” diyerek kafamızda soru işaretleri yaratan Koreli yönetmen, filmin başrolü için Mark Ruffalo’yu gözüne kestirmiş durumda.

Bong Joon-ho’nun daha önceki açıklamaları dizinin Korece olabileceğini düşündürürken Ruffalo’nun isminin başrol için geçiyor olması bu düşünceleri şimdilik rafa kaldırmış durumda. Ruffalo’nun kendisine yöneltilen bu teklife sıcak baktığı dedikoduların uzantısı olarak konuşulmaya devam ediyor. Anlaşmaya varılması halinde ise Ruffalo’nun nasıl bir karaktere hayat vereceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.