netflix’in yeni çılgınlığı olmaya aday dizisi i am not ok with this’ten fragman

netflix’in yeni çılgınlığı olmaya aday dizisi i am not ok with this’ten fragman


26 şubat'ta netflix'te


Netflix’in fenomen dizisi Stranger Things’inin yapımcıları Shawn Levy ve Dan Cohen ikilisinin arkasında yer aldığı, The End of the F***ing World’ün yaratıcısı Jonathan Entwistle’ın hem yönetmenliğini hem de senaryosunu üstlendiği I Am Not OK with This’ten bir fragman paylaşıldı.

The End of the F***ing World’ün yazarı Charles Forsman’ın aynı isimli bir başka çizgi romanından uyarlanan I Am Not Okay with This; yeni edindiği süper güçlerle, aile hayatı ve cinselliği keşfetme sürecinde yaşadıkları yüzünden kafası karışan 15 yaşındaki bir gencin hikayesini anlatacak.

Netflix’in son zamanlarda kaşımayı en sevdiği temalardan biri olan “coming of age” yapımlarının arasına popülaritesiyle kendini yerleştirecek gibi gözüken dizi, 26 Şubat’ta ilk bölümüyle başlayacak. İlk sezonu 8 bölümden oluşacak ve çok geçmeden de ikinci sezon onay haberini alacağımız I Am Not OK with This’te Sharp Objects ve It gibi yapımlarla adından söz ettiren Sophia Lillis‘in yanı sıra Sofia BryantDavid TheuneWyatt OleffRichard Ellis ve Kathleen Rose Perkins gibi isimlerin yer alıyor.