pearl jam’in sadece gece dinlenilebilen ikinci teklisi yayında

pearl jam’in sadece gece dinlenilebilen ikinci teklisi yayında


superblood wolfmoon


Geçtiğimiz günlerde yeni albümleri Gigaton’u duyuran, ardından kökleri Seattle grunge’ından sıyrıldıklarının kanıtı olan Dance of the Clairvoyants isimli bir tekli paylaşan Pearl Jam, albümden ikinci tekliyi paylaştı fakat paylaşılan yeni tekliyi dinleyebilmek biraz zor. Yeni tekli Superblood Wolfmoon’u dinleyebilmek için bir akıllı telefona, Pearl Jam’in telefon uygulamasına ve Ay’a ihtiyacınız var. Evet, malum Ay.

Pearl Jam’in paylaştığı yeni tekli Superblood Wolfmoon şu an Spotify gibi dinleme servislerinde yer almıyor. Tekliyi dinleyebilmek için buradan Pearl Jam’in telefon uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Hava karardığı zaman telefonunuzdan uygulamayı açıp kameranızı Ay’a doğru tuttuğunuzda, Ay kızıl rengine bürünüyor ve Superblood Wolfmoon çalmaya başlıyor.

Böyle bir interaktif etkinliğe gerek var mıydı bilemiyoruz ama Superblood Wolfmoon haftaya dinleme servislerinde de yerini alacak. Yeni albüm Gigaton ise 27 Mart’ta yayınlanacak. Bahsi geçen interaktif etkinliğin nasıl bir şeye benzediğini öğrenmek için gece ayın doğmasını bekleyebilir ya da aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.