phoebe waller-bridge’in yapımcısı olduğu hbo dizisi run’dan mini fragman

phoebe waller-bridge’in yapımcısı olduğu hbo dizisi run’dan mini fragman


12 nisan'da başlıyor


Fleabag ve Killing Eve ile gönlümüze taht kuran Phoebe Waller-Bridge’in, bu sefer yapımcı koltuğunda oturduğu HBO yapımı Run isimli yeni projesinden ilk fragman paylaşıldı.

Waller-Bridge’in daha önce hem Fleabag’de hem de Killing Eve’de birlikte çalıştığı Vicky Jones‘un yaratıcılığını üstlendiği Run; monoton hayatından bıkmış ve bir kaçış noktası arayan bir kadının, henüz genç yaştayken bir gün birlikte kaçıp hayatlarına yeniden başlayacaklarına dair söz verdiği eski sevgilisinden hiç beklemediği bir anda gelen mesajla yaşadığı bol maceralı bir hikayeyi anlatacak.

Başrollerinde Nurse Jackie ve Godless gibi dizilerle tanınan Altın Küre adayı oyuncu Merritt Wever ile Anna Karenina ve About Time, Ex-Machina ve son olarak Star Wars serisinde izlediğimiz Domhnall Gleeson’ın yer aldığı dizide bu iki isme Rich Sommer, Tamara Podemski ve Archie Panjabi eşlik ediyor.

Sekiz bölümden oluşacak ve ilk bölümüyle 12 Nisanda yayınlanmaya başlayacak dizide Phoebe Waller-Bridge küçük bir rol ile yer alacak. Fleabag ve Killing Eve gibi kendi imzasını taşıyan yapımlar olmasa da yapımcı olarak ahil olmasıyla bile merakımızı ikiye katlayan Run’ın ilk teaser’ı hemen burada.