westworld’ün yeni sezonundan guns n’ roses eşliğinde epik fragman

westworld’ün yeni sezonundan guns n’ roses eşliğinde epik fragman



HBO’nun fenomen dizilerinden Westworld, 15 Mart’ta başlayacak 3. sezonu öncesi son olarak şık bir poster ile karşımıza gelmişti. Dizi tarafından paylaşılan yeni gelişmelere paralel yayınlanan teaser’ların ardından sonunda uzun, doyurucu ve epik bir fragman paylaşıldı.

Bilimkurgu ve western gibi birbirine zıt gibi gözüken iki ayrı janrayı başarıyla harmanlamayı başaran Westworld, Dizinin başında önemli yer tutan ve hikayenin merkezi olan tema parkların dışına çıktığımızı resmi olarak kanıtlayan fragman, “Özgür irade özgür değildir.” mottosu etrafında dolaşıyor ve dünyanın sonu temalı konuşmalarla bol aksiyon sözü veriyor. Guns N’ Roses‘tan Sweet Child O’ Mine’ın piyano ve orkestra eşliğinde kaydedilmiş bir versiyonunu dinleyerek izlediğimiz fragmanda dizinin kadrosuna bu yıl katılan Vincent Cassel’i de ilk kez görüyoruz.

Dizinin yaratıcılarından biri olan Jonathan Nolan, geçtiğimiz Temmuz ayında Comic-Con’da katıldığı panelde yeni sezon için ilham kaynaklarından birinin Blade Runner olduğunu söyleyerek izleyicileri heyecanlandıran bir açıklamaya imza atmıştı. Bu açıklamanın paralelinde baş kahramanımız Dolores, içinde bulunduğu düzene baş kaldırıp üstüne bir de kendi ekibini kurup hem kendisine ölüm emri verenlere hem de özgürlüğüne kavuşmak için bütün dünyaya savaş açıyor.

Evan Rachel Wood, Anthony Hopkins, Jeffrey Wright, Thandie Newton, Ed Harris, Tessa Thompson ve Breaking Bad’in Jesse Pinkman’ı Aaron Paul’un yer aldığı yeni sezonda Vincent Cassel, Jefferson Mays, Scott Mescudi, Lena Waithe gibi isimler de yer alacak.

15 Mart’ta başlayacak yeni sezon öncesi dol dolu bir Westworld fragmanı izlemek isteyenleri böyle alalım.