jane birkin ve iggy pop, serge gainsbourg için bir araya geldi

jane birkin ve iggy pop, serge gainsbourg için bir araya geldi


tonight with jimmy fallon'dan canlı


1960 ve ‘70’li yıllarda düetleri ve ilişkisiyle ortalığı kasıp kavuran Jane Birkin ve Serge Gainsbourg ikilisinin aşkı hala Instagram hesaplarında devam ede dursun, Jane Birkin Cuma günü New York’ta gerçekleştireceği Songs of Serge Gainsbourg performansı öncesi Jimmy Fallon’a misafir oldu. Bu misafirliğe eli boş gelmeyip geçen sene Free uzunçalarını yayınlayan Iggy Pop’ı da beraberinde getiren Birkin, 1969 çıkışlı Jane Birkin et Serge Gainsbourg’dan bir parçayı seslendirdi.

Müzisyen kimliğinin yanı sıra oyunculuğuyla da tanıdığımız Birkin, 2017 senesinde Le Femme et le TGV ile beyaz perdeye veda etmiş ve sonrasında ufak röportajlar ve anmalar haricinde sessizliğe gömülmüştü. İkonik aktris ve şarkıcıya eşlik eden Pop ise 18. stüdyo albümü Free ve ardından gerçekleştirdiği turneyle hala sahnelerde yer almaya devam ediyor.

Jane Birkin’in formundan hiçbir şey kaybetmediği şık mı şık Fallon performansında ikiliye davulda Questlove olmak üzere yaylılar, nefesliler ve piyanoyla geniş bir kadro eşlik ettiği Elisa performansını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.