little dragon’ın yeni teklisinde kali uchis sürprizi

little dragon’ın yeni teklisinde kali uchis sürprizi


are you feeling sad?


İsveçli synthpop grubu Little Dragon, 2017’de çıkardığı Season High’ın ardından müzik dünyasının en popüler gruplarından birine dönüşmüştü. Ufak bir aradan sonra geri dönmeye hazırlanan  grup, 27 Mart’ta raflarda yerini alacak New Me, Same Us isimli yeni albümünü yayınlamaya hazırlanıyor. Albümden ilk tekli olan Hold On’u bir ay önce paylaşan grup, Grammy adayı Kali Uchis’in de kendilerine eşlik ettiği yeni bir tekliyle yeniden karşımızda.

Are You Feeling Sad? isimli tekli grubun iş birliğine bolca şahit olduğumuz albümünden paylaşılan ikinci tekli. Senelerce birlikte müzik yapmalarına rağmen bu albümde ilk defa dışarıdan bu kadar isimle çalışmalarının kendilerine tuhaf geldiğini belirten grup, egolarını bir kenara koyup dürüstçe müzik yapmak ve kendilerinden büyük bir şeyin parçası olmak için ellerinden geleni yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Geçen senenin sonunda bir e-mail’le kendilerine ulaşan Kali Uchis eşlikli şarkının kendileri için bir yılbaşı hediyesi olduğunu ve Uchis’in büyük hayranı olduğunu da söyleyen grubun yeni albümü Ninja Tune etiketiyle çıkacak. Yayınlanmasının hemen ardından bir bahar turnesiyle emeğini taçlandıracak Little Dragon’ın yeni albümü New Me, Same Us’ın teklileri hemen aşağıda.