sharon van etten’ın yeni teklisi ile melankoli saati

sharon van etten’ın yeni teklisi ile melankoli saati


sharon van etten bu sefer kaleci oyuncu


Geçtiğimiz sene beşinci stüdyo albümü Remind Me Tomorrow’u yayınlayarak dertli gecelerimize buğulu sesi ve melankoli taşıyan şarkılarıyla eşlik eden Sharon Van Etten, Never Rarely Sometimes Always filminin soundtrack’i için kaydettiği teklisini paylaştı.

Sadece soundtrack’ine katkıda bulunmakla kalmayıp bir de filmde ufak bir rol alan Sharon Van Etten, daha önce Netflix’in büyük umutlar bağladığı dizisi The OA’de ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştı. Bu sefer ilk defa bir uzun metrajlı bir filmde kendisini izleyeceğimiz Van Etten, kürtaj yaptırmak için için Pennsylvania’dan New York’a giden bir Sidney Flanigan’ın canlandırdığı Autumn isimli bir karakterin annesini canlandırıyor. Filmin karanış sahnesine ait olan Staring at a Mountain için konuşan melankolik prensesimiz “Şarkıyı yazdığım yerde gerçekten de arkamda bir dağ vardı. Kaliforniya’ya geçtiğimiz sonbaharda yeni taşındım ve ilk başta her şey zordu. New York’tan sonra büyük bir değişiklik oldu. Bu yüzden sadece piyanonun başında oturup etrafa bakıyorum ve hissetmeye çalışıyorum. Şarkıyı karakteri ve hikayeyi düşünerek yazdım. Onun yalnızlığını ve yanlış anlaşılmışlığını hissedip şarkıya aktarmaya çalıştım.” açıklamasını yaptı.

Yönetmen koltuğunda Eliza Hittman’ın oturduğu ve ülkemizde vizyona girme ihtimali çok düşük olan filmin fragmanı ve Sharon Van Etten’ın film için kaydettiği şarkı için buyrunuz.