spider-man 3’ün çekimleri temmuz ayında başlayacak

spider-man 3’ün çekimleri temmuz ayında başlayacak


biz spider-man'in yalancısıyız


Spider-Man hayranlarına müjdeli haber, bizzat Spider-Man’in kendisinden geldi. Tom Holland, Spider-Man 3’nin çekimlerine temmuz ayında Atlanta’da başlanacağını ve seride MJ karakterine hayat veren Zendaya’nın da filmde rol alacağını açıkladı.

2017 yılında vizyona giren Spider-Man: Homecoming ile start alan ve geçtiğimiz yıl gösterime giren Jake Gylenhaal’lu Spider-Man: Far From Home ile devam eden yeni serinin üçüncü halkasından taze haberler gelmeye başladı.

Geçtiğimiz yıl Disney ve Sony arasında yaşanan problemler, Spider-Man’in bir kez daha Marvel Sinematik Evreni’nden ayrı olarak yoluna devam etme ihtimalini gündeme getirmiş, “Tam alışıyorduk ya” dediğimiz bir zamanda yaşanan olay kısa sürede tatlıya bağlanmıştı. İlk iki filmin de yönetmeni olan Jon Watts’ın yöneteceği Spider-Man’de sevilen kahramanı nasıl bir maceranın beklediği şimdilik belirsizliğini koruyor ama filmin çekimlerinin Temmuz ayında başlayacağı ve ilk filmde kahramanımızın gönlünü çalan Zendaya’nın kadroda olacağı kesinleşmiş durumda.

Spider-Man: Homecoming’de rol alan Michael Mando‘nun geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı paylaşım, Spider-Man çizgi romanlarından tanıdığımız kötü karakterlerden biri olan Scorpion’ın filmde yer alma ihtimalinin yüksek olduğunu düşündürüyor.

Bekleyip göreceğiz.