the third day’den yayın tarihine bir ay kala ilk fragman geldi

the third day’den yayın tarihine bir ay kala ilk fragman geldi


sonunda


Utopia ve Pulling’den tanıdığımız Dennis Kelly, HBO üzeriden yayınlanacak The Third Day’in yaratıcısı olarak bize bir mini dizi sunmaya hazırlanıyor. Yine HBO yapımı olan ağzımızın suyunu akıtan The Young Pope’la ortalığı sallayan Jude Law’un başrolde yer alacağı dizinin ilk fragmanı bugün yayınlandı.

11 Mayıs’ta izleyebileceğimiz dizi iki parça halinde ve toplamda altı bölümden oluşacak. Jude Law’un canlandırdığı Sam isimli karakterin İngiltere kıyısındaki gizemli bir adanın halkıyla haşır neşir oluşunu izleyeceğimiz dizinin ilk yarısı Marc Munden, ikinci yarısı ise Philippa Lowthorpe tarafından çekilmiş. Yaz ve Kış olarak iki bölüme ayrılan dizinin ikinci yarısını oluşturan Kış bölümünde ise Naomie Harris’i adanın doğurduğu sorulara cevap vermeye çalışırken izleyeceğiz.

Senaryosu Kelly ve Felix Barrett ortaklığıyla yazılan dizide başrolde yer alan Harris ve Law’a Katherine Waterston, Paddy Considine, Emily Watson ve Freya Allan eşlik ediyor. Diziden paylaşılan ilk fragman ise hemen aşağıda.