wonder woman 1984’te corona sebebiyle ertelenen yapımlara katıldı

wonder woman 1984’te corona sebebiyle ertelenen yapımlara katıldı


yeni tarih 14 ağustos oldu


Geçtiğimiz haftalarda yeni bir poster yayınlayarak kendini hatırlatan Wonder Woman 1984, Corona virüs sebebiyle vizyon tarihi ertelenen yapımlar arasında girdi.

Uzun zamandır gündemde olmasına rağmen hakkında çok az paylaşım yapılan Wonder Woman 1984, son on yılda DC’nin yaptığı en iyi film olarak diğer yapımlarından ayrı bir yerde bulunuyor. İsminden de anlaşılacağı üzere 80’li yıllarda geçecek filmin yönetmen koltuğunda bir kez daha Patty Jenkins oturuyor.

Gişede yakaladığı büyük başarının ardından paralel filmlerle de DC evreninin silkinip kendine gelmesine de yardımcı olan Wonder Woman’ın senaryosu, Jenkins ile beraber 2014 yapımı Godzilla’nın senaristi Dave Callaham ve The Flash ve Titan dizilerinin yaratıcıları arasında yer alan Geoff Johns imzasını taşıyor. 80’ler mevzu bahis olunca haliyle Sovyetler ve Soğuk Savaş gibi başlıkların ağır basacağı filmde SNL skeçleriyle ayrı, beyaz perdedeki karakterleriyle ayrı kalbimizi kazanan Kristen Wiig’i filmin yeni karakteri Cheetah, Narcos‘un Javier Pena’sı, Game of Thrones‘un Oberyn Martell’i Pedro Pascal’ı da insanların zihinlerini kontrol edebilme özelliğine sahip DC evreninin güçlü işadamı Maxwell Lord olarak izleyeceğiz. Chris Pine’ın Gal Gadot’un yanında berbat bel çantasıyla seriye geri döneceği filmin açıklanan yeni vizyon tarihi 14 Ağustos oldu.

Türkiye için henüz belli olmayan ama aynı tarihte izleyeceğimizi düşündüğümüz Wonder Woman 1984’ün New Order’dan Blue Monday eşliğindeki fragmanıyla filmi beklemeye devam edelim.