jerry seinfeld’in 22 yıl sonra sahnelere dönüş yaptığı gösterisinden ilk fragman

jerry seinfeld’in 22 yıl sonra sahnelere dönüş yaptığı gösterisinden ilk fragman


23 hours to kill


Sadece bir jenerasyonun değil televizyon dünyasının en başarılı komedi dizilerinden Seinfeld’in yaratıcılarından Jerry Seinfeld, HBO’da 1998’de yayınlanan I’m Telling You For The Last Time’dan sonra uzun bir süre boyunca yeni bir komedi projesiyle karşımıza çıkmamıştı. Netflix’le birlikte yaptığı ilk iş olan Comedians in Cars Getting Coffee ile streaming deviyle yakın temasa geçen Seinfeld, bu işbirliğinin ikinci meyvesi olarak Seinfeld dizisinin bitişinden hemen sonra HBO’da yayınlanan Jerry Before Seinfeld’i de Netflix üzerinden yayınlamıştı.  Şimdi ise, 23 senelik bir aranın ardından, bir stand-up serisiyle karşımıza çıkıyor.

23 Hours To Kill isimli proje 5 Mayıs’ta Netflix’te yer alacak. Bugün yayınlanan ilk fragmanda Seinfeld, göz bantlı bir kötü adam ve ışın silahıyla hayali bir James Bond sahnesi canlandırıyor. Seinfeld’in klasik komik – felsefi sorgulamalarıyla devam eden fragman, aradan geçen 23 senenin komedyenin formundan hiçbir şey götürmediğini göstermek için yeterli.

New York’taki Beacon Tiyatrosu’nda ilk defa canlı olarak gerçekleştirilen stand-up performansının Netflix’teki yayınından önce yeni haberleri beklerken sizi 23 Hours To Kill’in ilk fragmanla baş başa bırakıyoruz.