kings of leon’dan siyahlar beyazlar içinde bir video

kings of leon’dan siyahlar beyazlar içinde bir video


goin' nowhere


2016’da çıkardıkları WALLS uzunçalarından sonra sessizliğe gömülen Kings of Leon, bu albümde önceki işlerindeki sound’un daha işlenmiş bir haliyle karşımıza çıkmıştı. Şimdi yeni bir tekliyle geri dönen Nashville çıkışlı grup, video açıklamasında hayranlarına evde kalmalarını salık verip mümkün olan ilk zamanda görüşme sözü verdi.

Siyahlı beyazlı ve sadece grubun sesi Caleb Followill’i gördüğümüz videosuyla gelen akustik şarkı, Going Nowhere ismini taşıyor ve henüz streaming platformlarında yerini almıyor. Nashville’de çekilen video karantinada dinleyip hüzünlenmek için kaçırılmaz bir fırsat sunmasının yanında Caleb’in duymayı özlediğimiz sesinin kullanımıyla da göz dolduruyor. Bu yaz İngiltere’yi ziyaret etmeyi planlayan grubun turne takviminde henüz bir değişiklik bulunmuyor.

Turnede kendisine Courteneers, Cage The Elephant, Soccer Mommy ve The Big Moon gibi indie rock kare asının eşlik edeceği Kings of Leon, son albümünde bir süredir gördüğümüzden daha canlı olsa da bu teklide yavaşlamak istiyor gibi gözüküyor. Videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.