matt bellamy ve miles kane’li süper grup jaded hearts club band’in yeni teklisi geldi

matt bellamy ve miles kane’li süper grup jaded hearts club band’in yeni teklisi geldi


marvin gaye'in kulakları çınlıyor


2017’nin son aylarında varlığında haberdar olduğumuz ve kadrosunda Muse’dan Matt Bellamy, Jet‘ten Chris Cester, Nine Inch Nails‘ten Ilan Rubin, The Zutons‘tan Sean Payne ve Miles Kane gibi isimlerin yer aldığı süper grup The Jaded Hearts Club Band, uzun bir aradan sonra yeni bir şarkı ile karşımızda.

Son olarak neredeyse iki yıl önce Paul McCartney’nin de sahne aldığı özel bir etkinlikle gündemimize gelen grup, bu sefer de stüdyoda geçirdiği sürenin bir hediyesi olan eski/yeni bir tekli ile karşımızda.

Marvin Gaye’in 1994 yılında Motown Records kayıtlarında bulunup elden geçirildikten sonra yayınlanan şarkısı This Love Starved Heart Of Mine (It’s Killing Me)’nin grup tarafından kendilerince uyarlanmış versiyonu olan Nobody but Me, streaming servislerinde yerini aldı. Grubun solisti Chris Chester, şarkıyla ilgili “Böyle şarkı söylemeyi öğrenmek; bütün mikroskobik ayrıntılarla gerçekten şarkıya çalışıp hak ettiği saygıyı vermek, daha sonrasında da tekrar unutmaya çalışmak demekti” açıklamasını yapıyor.

Bu tekliyle birlikte yakın zamanda seslerini daha çok duyacağımıza inandığımız The Jaded Hearts Club Band ile sizleri baş başa bırakıyoruz.