top gun: maverick’in vizyon tarihi sonbahar ertelendi

top gun: maverick’in vizyon tarihi sonbahar ertelendi


christmas'ı bekleyeceğiz


Tom Cruise’un Maverick olarak tekrar aramıza döneceği ve 1986 çıkışlı kült filmin devamını getirecek Top Gun: Maverick de corona virüs kurbanı oldu.

Yönetmen koltuğunda daha önce Tom Cruise ile Oblivion da çalışmış olan Joseph Kosinski’nin üstlendiği Top Gun: Maverick, efsaneyi 34 yıl sonra kaldığı yerden devam ettirecek. İlk filmde hayatını kaybeden Goose’un oğlunun Tom Cruise’a wingman’lik edeceği filmde ekibimiz bu sefer kanlı canlı düşmanlar yerine gelişen teknoloji ve drone’lara karşı mücadele edecek.

Jon Hamm, Miles Teller, Jennifer Connelly, Ed Harris, Glen Powell, Manny Jacinto gibi güçlü bir kadroya ilk filmden Val Kilmer’ın da Iceman rolüyle geri döneceği Top Gun: Maverick’in vizyon tarihi 26 Haziran olarak açıklanmıştı. Yaşanan gelişmeler sonrasında filmin vizyon tarihini gözden geçirme kararı alan Paramount, işini sağlama alıp Top Gun: Maverick’i Christmas zamanı vizyona sokacağını açıkladı. Yaşanan olaylar sonrasında son derece normal karşıladığımız bu gelişmeyle birlikte yakın zamanda izleyeceğimiz yeni filmlerden birini daha kaybetmiş olduk.