radiohead’in klasik bonnaroo konseri izlemeye açıldı

radiohead’in klasik bonnaroo konseri izlemeye açıldı


yürekler dağlanacak


Jonny Greenwood’un “Amerika’da yaşadığım en iyi festival deneyimiydi” diyerek övdüğü 2006 Bonnaroo festivalinin yürek burkan Radiohead kaydı yayınlandı.

YouTube hesabı üzerinden eski konserlerini yayınlamaya devam eden Radiohead, bu sefer rotasını ABD kıtasına çevirip grubun kariyerinde kült konserlerinden biri olarak kabul edilen 2006 Bonnaroo’yu yayınladı. Grubun Hail to the Thief albümünden üç yıl sonra, In Rainbows’tan da bir yıl önce gerçekleşen konser, sadece orada bulunan şanslı azınlık için değil, çoğu Radiohead hayranı tarafından grubun en iyi canlı performanslarından biri olarak kabul ediliyor.

15 Step, Bodysnatchers, Weird Fishes/Arpeggi, Nude, House of Cards ve Videotape gibi henüz yayınlanmamış albümün şarkılarına da konserde yer veren grubun setlist’ini internette bulabilirsiniz. Jonny Greenwood’un “I hope the heat, dust, and smell of fine Southern whiskey comes over as well as the songs — and I hope that we get back to live music soon.” mesajıyla Instagram hesabından duyurusunu yaptığı konseri hemen aşağıdan dinleyip izleyebilirsiniz.