space jam 2’nun yeni ismi logosu ile duyuruldu

space jam 2’nun yeni ismi logosu ile duyuruldu


space jam: a new legacy


Uzun bir süredir Space Jam’in devam filmiyle ilgili kesinliği olmayan onlarca haber duyduk. Değişen vizyon tarihleri, kamera arkasındaki ekibin belirsizliği, oyuncu kadrosundaki değişiklikler derken yaklaşık 25 senenin ardından tekrar beyaz perdede izleme fırsatı bulacağımız Space Jam devam filminin orijinal adı bir logo ile birlikte duyuruldu. Filmin adı Space Jam: A New Legacy.

Michael Jordan’ın başrolünde olduğu 1996 yapımı ilk Space Jam’in devam filmi Space Jam: A New Legacy’nin başrolünde Los Angeles Lakers’ın yaşayan efsanesi LeBron James yer alıyor. Sonequa Martin-Green, Cassandra Starr, Greice Santo gibi isimlerin de yer aldığı filmin senaryosunu Creed serisiyle dikkatleri çeken Ryan Coogler ve Sev Ohanian, yönetmenliğini ise Malcolm D. Lee üstleniyor.

LeBron James ve Bugs Bunny’nin yanı sıra NBA’den bol bol süperstar ve Looney Tunes evreninden sevimli dostlarımızı göreceğimiz Space Jam: A New Legacy’nin vizyon tarihi, herhangi bir değişiklik olmazsa, 16 Temmuz 2021 olarak görünüyor.