the grand budapest hotel’in kamera arkasını wes anderson’ın sesinden izliyoruz

the grand budapest hotel’in kamera arkasını wes anderson’ın sesinden izliyoruz


teşekkürler criterion collection


Geçtiğimiz hafta The Criterion Collection bünyesine eklenen Wes Anderson’ın The Grand Budapest filminin kamer arkası görüntüleri paylaşıldı.

Corona kurşunu yiyip ertelenen son filmi The French Dispatch’i uzun süredir görmeyi beklediğimiz başarılı yönetmen, karantina günlerini etrafındakilere izleyecek film listeleri yaparak geçiriyordu. 24 Temmuz’dan 16 Ekim’e ertelenen filmi bir kenara koyarsak yönetmenin sevilen filmlerinden biri olan ve yine bütün Hollywood’u bir araya toplayan Anderson’ın The Grand Budapest Hotel’in kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

Blu-ray olarak The Criterion Collection koleksiyonuna eklenen film, tabii ki ekstralarıyla birikte geldi. Yönetmenin kendi sesinden filmin ana mekanı olan otel lobisinin dönüşümünü görmek ve filmin storyboard’u üzerinden The Grand Budapest Hotel’i tekrar izlemek isteyenleri mutlu edecek ekstralara filmin oyuncularının kamera arkası görüntülerinden oluşan özel bir video da dahil. Ülkemize gelmesini bir an önce istediğimiz The Criterion Collection’a teşekkürlerimizi sunup Wes Anderson hayranlarının kaçırmaması gereken görüntüleri ve filmin fragmanını hemen aşağı bırakıyoruz.