corona kurbanı olan mick jagger’lı the burnt orange heresy’den yeni fragman

corona kurbanı olan mick jagger’lı the burnt orange heresy’den yeni fragman


7 ağustos'ta vizyonda


2001’de The Man from Elysian Fields filmiyle rafa kaldırdığı oyunculuk kariyerine geri geri dönme hazırlığı yaparken corona virüsüne takılan Mick Jagger’ın Claes BangElizabeth Debicki ve Donald Sutherland ile başrolü paylaştığı The Burnt Orange Heresy’den yeni bir fragman yayınlandı.

Charles Willeford’un 1971 yılında kaleme aldığı aynı isimli romanından uyarlanan The Burnt Orange Heresy’de Mick Jagger’ı, kötü niyetli bir sanat simsarı rolünde izleyeceğiz. Uyarlama senaryosu Scott B. Smith tarafından yazılan ve Giuseppe Capotondi’nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosunda Mick Jagger’ın yanı sıra, son olarak Dracula dizisiyle kendisini bol bol andığımız Claes Bang; The Great GatsbyThe Night Manager ve The Cloverfield Paradox gibi yapımlardan tanıdığımız Elizabeth Debicki ve iki Golden Globe ödüllü usta aktör Donald Sutherland de bulunuyor.

Prömiyerini geçtiğimiz sene 76. Venedik Film Festivali’nde yapan The Burnt Orange Heresy, 6 Mart’ta gösterime girmişti. Vizyona girdikten sadece bir kaç gün sonra dünya çapında patlak veren COVID – 19 kriziyle bu sürecin keyfini çıkaramayan film, 7 Ağustos’ta bir kez daha şansını deneyecek. Film ülkemize gelir mi bilmiyoruz ama yeni fragmanı hemen burada.