michael stuhlbarg call me by your name’in devam filminde yer almaya istekli

michael stuhlbarg call me by your name’in devam filminde yer almaya istekli


ne bekliyorsun guadagnino


Karantina günlerinde bile haberini aldığımız Luca Guadagnino, Lord of the Flies’ın beyaz perde uyarlaması üzerine çalışırken, Coen kardeşlerin Scarface’ini yöneteceği ortaya çıkmıştı. Aynı zamanda Bob Dylan’ın Blood on the Tracks’inden esinlenmiş bir projede çalışan yönetmen, Call Me By Your Name’in devam filmi üzerinde de tam gaz çalışıyor.

André Aciman’ın romanından uyarlanan filmin devam projesinin yazarın yeni romanı Find Me üzerinden çekileceği bildiğimiz bir gerçek. Timothée Chalamet ve Armie Hammer’ın filmde yer alacağı haberi geçtiğimiz aylarda kesinleşmişken, Elio’nun babasını oynayan Michael Stuhlbarg da filmde yer almak istediğiyle ilgili sinyalleri verdi. Chalamet tarafından canlandırılan Elio karakterinin babası Sami Perlman üzerine odaklanan yeni romanda olduğu gibi filmin de karaktere benzer bir ağırlık vermesi bekleniyor.

Roma’ya giden bir trende Perlman’ın kendisinden genç bir kadınla tanışması ve ilişkileri üzerine eğilecek projeyle ilgili olarak henüz kendisiyle bağlantı kurulmadığını belirten Stuhlbarg, hikayenin zaman zaman melankolik olsa da coşkun bir canlılıkla dolu olduğunu da ekledi.

Call Me By Your Name ekibinden bütün oyuncuları yeni filmde görmek istediğini daha önce belirtmiş olan Guadagnino’nun Stuhlberg’i de kadroya eklemekte vakit kaybetmeyeceğini düşünüyoruz.