ryan gosling kurt adam oluyor

ryan gosling kurt adam oluyor


hadi hayırlısı


The Mummy’nin bir fiyaskoya dönüşmesinin ardından kurmaya çalıştığı Dark Universe sinematik evreninin ipini çeken Universal, canavar hikayelerini bu evrenden ayırarak solo filmlerle beyazperdeye taşımaya karar verdi. Bu gelişmenin ilk meyvesini de The Invisible Man‘i bu yıl vizyona sokarak ilk adımı attı.

The Invisible Man’in beklentilerin üzerinde bir başarı elde etmesiyle Karyn Kusama’nın yöneteceği yeni bir Dracula filmi için hazırlıklara başlamıştı. Bu seriyi devam ettirmeye kararlı olan Universal, başrolünde Ryan Gosling’in yer alacağı yeni filmi Wolfman’i duyurdu.

Orange Is the New Black’in senaristlerinden Lauren Schuker Blum ve Rebecca Angelo’nun senaryosunu yazacağı filmin yönetmenliğini yapacak isim henüz açıklanmadı. Ancak kulislerde dolaşan bir habere göre Thoroughbreds ve Bad Education gibi yapımlara imza atan Cory Finley, proje için ismi yüksek sesle konuşulan yönetmenlerden biri.

İlk olarak George Waggner‘ın yönettiği, Lon Chaney Jr.’ın başrolünde yer aldığı 1941 yapımı The Wolf Man filmiyle sinema dünyasına merhaba diyen film, 2010 yılında ise Benicio Del Toro, Anthony Hopkins ve Emily Blunt’ın başrollerinde yer aldığı ve En İyi Makyaj dalında Oscar kazandığı aynı isimli yeniden çevrimle karşımıza çıkmıştı. Hakkında şimdilik sınırlı bilginin paylaşıldığı projenin corona virüs sonrası bol detaylı bir şekilde hızlanacağına şüphemiz yok.