ryan gosling ve chris evans netflix’in rekorluk filminde bir araya geliyor

ryan gosling ve chris evans netflix’in rekorluk filminde bir araya geliyor


the gray man


Hollywood’un yetenekli ve sempatik simalarından Ryan Gosling, Netflix’in şimdiye kadar giriştiği en büyük bütçeli projesi The Gray Man için Avengers: Endgame’in yazar ve yönetmenleri olarak daha çok tanıdığımız Russo kardeşler ve Avengers evreninin Kaptan Amerika’sı Chris Evans’la savaşmaya hazırlanıyor.

Deadline’ın paylaştığı detaya göre, yaklaşık 200 Milyon Dolar ile Netflix’in şu ana kadar ki en büyük bütçeli yapımı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen The Gray Man, Mark Markney’nin çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanacak. Yönetmen koltuğunda Joe ve Anthony Russo kardeşlerin oturacağı  senaryosunda da ikiliyle bol bol birlikte çalışan Christopher Markus ve Stephen McFeely ikilisinin katkıda bulunacağı yapım, eski meslektaşı yeni düşmanı olan Lloyd Hansen tarafından kovalanan eski CIA üyesi, yeni katil Court Gentry’nin macerasını takip ediyor. Russo Kardeşler, Bourne benzeri bu hikayenin, Gosling’in merkezdeki karakterini takip eden birkaç devam filmine ilham verme potansiyeline sahip olduğunu da paylaştı.

Joe Russo, “Fikir bir seri oluşturmak ve yeni bir evren inşa etmek için ideal. Hepimiz ilk filme bağlıyız ve bu bizi ikinci filme götürmek için harika bir yere koyuyor. Bunlar usta suikastçiler ve Gosling’in karakteri CIA tarafından dışlandı. Evans’ın karakteri onu avlamak zorunda.” yorumuyla hem proje hakkındaki detayları hem de olası gelecek projeleri üzerine konuştu.