tenet bu sefer de belirsiz bir tarihe ertelendi

tenet bu sefer de belirsiz bir tarihe ertelendi


alıştık artık


Warner Bros., ABD’de ve dünyanın genelinde karantina sonrası sinema salonlarının açılış filmi olması beklenen Tenet’in dördüncü ve bu kez süresiz olmak üzere ertelendiği açıklandı.

Christopher Nolan’ın kamera arkasından sorumlu olduğu ve başrollerinde Robert Pattinson, John David Washington, Kenneth Branagh, Aaron Taylor-Johnson ve Elizabeth Debicki’nin yer aldığı Tenet, başlangıçta vizyon tarihini 17 Temmuz olarak belirlemişti. Bu tarihin ardından iki kez ertelenen filmin yeni vizyon tarihi için son olarak 12 Ağustos’ta karar kılınmıştı ama pandeminin bir türlü sona ermemesi, başta söz konusu yapım olmak üzere vizyon sırası bekleyen bütün yapımlar için tehdit oluşturmaya devam ediyor.

Warner Bros’un genel başkanı Toby Emmerich, yaptığı basın açıklamasında “Tenet’in vizyon süreciyle ilgili başka bir yol izleme kararı aldık. Tenet’e geleneksel bir planlamayla yaklaşmamız mümkün değil. Önümüzdeki dönemde paylaşacağımız pazarlama ve dağıtım planlarımız bunu yansıtacaktır.” yorumuyla filmin ilerisi için bir tarihe ertelenmekten çok farklı bir şeklde izleyiciyle buluşma yoluna da göz kırpmış oldu.
Vizyon sırası bekleyen diğer tüm yapımlar gibi gitgide beklentimizin ve heyecanımızın kaybolduğu Tenet’in paylaşılan son fragmanı hemen aşağıda.