the beatles menajeri brain epstein’ın biyografik filmi yolda

the beatles menajeri brain epstein’ın biyografik filmi yolda


midas man: the brain epstein story


1967 yılında trajik bir şekilde hayatını kaybettiği güne kadar Billy Kramer, Cilla Black, Who, Jimi Hendrix, Pink Floyd ve daha birçok müzisyen ve müzik grubuna hatırı sayılır bir destekte bulunan ve daha çok The Beatles’ın beşinci üyesi olarak da bilinen Brian Epstein’ın biyografik filmi geliyor.

Kendisi de Liverpool’lu olan beşinci Beatle’ın hayatı, Norveç Black Metal’inin olaylı doğuşunu anlattığı pek de fena olmayan biyografik filmi Lords of Chaos ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran İsveçli yönetmen Jonas Åkerlund tarafından beyaz perdeye aktarılacak.

Lady Gaga, The Rolling Stones, Beyoncé, Metallica, Smashing Pumpkins, Rammstein ve Coldplay de dahil birçok müzisyenin ve müzik grubunun videolarını da yöneten Åkerlund, Midas Man: The Brian Epstein Story ismi ile vizyona girecek yapımın senaryosunda Brigit Grant ve Jonathan Wakehem ile birlikte çalışacak.

Çekimleri Londra, Liverpool ve ABD’de gerçekleşecek Midas Man: The Brian Epstein Story’nin 2021’de vizyona giremesi bekleniyor.