apple tv+ ve leonardo dicaprio iş birliği resmileşti

apple tv+ ve leonardo dicaprio iş birliği resmileşti


apple tv+'a yıldızlar yağacak


Netflix’in yakaladığı büyük başarı sonrası yönünü online içerik üretmeye çeviren medya devleri, bir süredir kendi streaming platformlarını yaratmak ve olabildiğince genişletmek için oldukça fazla çaba sarfediyor. HBO Max, Disney+ ve Amazon Prime içerik kütüphanelerini genişletirken, pastadan aldığı payı arttırmak isteyen Apple TV+’tan da yeni bir hamle geldi. Apple TV+, Leonardo DiCaprio ve Jennifer Davisson‘ın sahibi olduğu yapım şirketi Appian Way ile uzun soluklu bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma neticesinde iki şirket birlikte bir çok televizyon projesi, belgesel ve film yapımına imza atacak.

Anlaşmanın verdiği ilk meyveler ise, Martin Scorsese’in yönetmen koltuğunda oturacağı Killers of the Flower Moon ile son dönemlerin parlayan yıldızı Elizabeth Moss‘un başrolünde oynayacağı televizyon dizisi Shining Girls olacak. Robert De Niro ve Leonardo DiCaprio‘yu bir araya getirecek Killers of the Flower Moon için 160 milyon $ gibi rekor bir bütçeyi gözden çıkartan Apple TV+, MRC Television ve Appian Way’in ortak yapımı Shining Girls için de kesenin ağzını açmayı planlıyor.

Bakalım bu hamleler, Apple TV+’a HBO Max, Disney+, Amazon Prime ve Netflix’in yanında öncekinden büyük bir yer açabilecek mi, hep birlikte göreceğiz.