chris cornell’in hayatını anlatacak filmin çekimleri başlıyor

chris cornell’in hayatını anlatacak filmin çekimleri başlıyor


başrol de belli oldu


2017 yılında aramızdan ayrılan Chris Cornell’in hayatının son günlerini anlatan bir film projesi uzun süredir konuşuluyordu. Brad Pitt’in yapımcılığını yapacağı belgeselden farklı bir proje olacak şimilik isimsiz filmin detayları belli olmaya başladı.

Los Angeles merkezli prodüksiyon şirketi AmeriFilms LLC ve Road Rage Films tarafından hazırlanacak filmin başrolünde 2017 yılında yayınlanan Sun Records dizisinde Luther Perkins ile dikkat çeken Johnny Holiday yer alacak. Ayrıca başrollerinde Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Ginnifer Goodwin gibi isimlerin bulunduğu 2005 yapımı James Mangold imzalı Walk the Line filminde de Carl Perkins rolünü canlandıran Holiday’i ilk defa bu kadar büyük bir rolde izleyeceğiz.

Yakın zamanda çekimleri başlayacak filmin yapımcıları korona virüs salgını dolayısıyla geniş çaplı önlemler alınacağını ve her şeyin kurallara uygun olarak ilerleyeceğini belirtti. Çekimlerin başlangıç tarihi ya da kadroda yer alan diğer isimler şimdilik gizemini korurken Chris Cornell’in Guns N’ Roses‘ın 1988 tarihli Lies albümünden Patience parçasına yaptığı ancak geçtiğimiz haftalarda yayınlanan cover’ını dinleyelim.