haai, müstakbel albümünden yeni şarkısı rotating in unsion’a çektiği videoyu paylaştı

haai, müstakbel albümünden yeni şarkısı rotating in unsion’a çektiği videoyu paylaştı


rotating in unsion


Elektronik müzik dünyasının takibe değer isimlerinden Teneil Throssell aka HAAi, yönetmenliğini ve montajını kendisinin üstlendiği yeni videosunu paylaştı.

House, techno, afro, acid ve disco gibi farklı janraları harmanlamadaki başarısı ve bunu yaparken de seyircinin beklentisine her zaman cevap veren temposuyla son yılların yükselen isimlerinden biri olan HAAi, ülkemizde de yavaş yavaş popülaritesini arttıran bir sanatçı.

18 Eylül’de Mute Records etiketiyle yayınlanacak Put Your Head Above The Parakeets isimli albümünden yayınlanan ikinci şarkı olan Rotating In Unsion’ı videolandıran HAAi, video ve şarkı hakkında “Şarkı ve müzik videosu, bizler güneşin etrafında dönüp dururken etrafımızda kaçırdığımız güzelliği ve bir arada yaşamı vurgulamak; sadece birkaç dakikalığına bile olsa, belirsizlik ve huzursuzluk zamanında güzelliği ve sakinliği denemek ve hatırlamak için yapıldı. Yıllardır ürettiğim görselleri kullanarak videoyu kendi başıma oluşturmaktan gerçekten keyif aldım.” açıklamasını yaptı.