sofia coppola’nın yeni filmi on the rocks’tan ilk fragman

sofia coppola’nın yeni filmi on the rocks’tan ilk fragman


baba kız draması


2020’nin sessiz sedasız beklenen filmlerinden biri olan Bill Murray ve Rashida Jones‘un başrollerini paylaşacağı, yönetmen koltuğunda da Sofia Coppala‘nın oturacağı “sofistike komedi” On The Rocks’tan bir fragman paylaşıldı.

On The Rocks, Sofia Coppila’yı Lost in Translation ve Netflix yapımı A Very Murray Christmas‘ta birlikte çalıştığı Bill Murray ile yeniden bir araya getirecek. Apple ve A24 işbirliğiyle hazırlanan filmi Coppola’nın kendi sözleriyle anlatacak olursak “Film, ilişkilere olan bakışların ve aileleriyle olan ilişkilerinin insanların hayatlarını nasıl etkilediği anlatıyor. Baba ve kız olarak ikisi kızın kocasını gözetledikleri bir tür küçük maceraya atılıyorlar. New York’ta martini içerken hayat, kadınlar, erkekler üzerine konuşmaların bolca olduğu bir film.””

Park and Recreations dizisiyle yıldızı parlayan Rashida Jones filmde genç yaşta anne olan bir kadını canlandırırken, Bill Murray de onun playboy olan babasına hayat veriyor. Filmin Türkiye’de vizyona girip girmeyeceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor ama fragmanı izlemek bedava.