euphoria, pandemi özel bölümüyle ekranlara geri dönecek

euphoria, pandemi özel bölümüyle ekranlara geri dönecek


şimdilik sadece bir bölüm


Bu hafta içinde sanal ortamda sahibini bulan Emmy Ödülleri’nde “Primetime Emmy Bir Drama Dizisinde En İyi Kadın Başrol Oyuncusu Ödülü”nü kazanan en genç isim olan Zendaya’nın başrolünde yer aldığı HBO yapımı Euphoria, pandemi özel bölümüyle bir bölümcük de olsa ekranlara geri dönüyor.

İsrail yapımı aynı isimli diziden ABD televizyonuna uyarlanan Euphoria, Rue isimli 17 yaşındaki ana karakterimizin seks, travmalar, uyuşturucu ve gençlik problemleri etrafında bir ileri iki geri yaptığı bir gençlik dizisi. İlk sezonuyla büyük beğeni topladıktan sonra ikinci sezonu covid-19’a kurban giden dizi, bu arayı ekranlardan tamamen uzakta olarak dğeil, mevcut şartlara uyum sağlayarak geçirmeyi deneyecek.

Yeni sezon çekimlerinin başlayacağı 2021’den önce araya bir adet pandemi özel bölümü sıkıştıracak dizinin bu bölümü ne zaman ekranlara gelecek şimdilik belirsiz. Arkasında HBO’nun da yer almasıyla son zamanlarda yapılmış gençlik dizileri arasından sıyrılan ve bunu da hem izlenme sayıları hem de aldığı ödüllerle kanıtlayan yapımın ilk sezon fragmanı hemen aşağıda.