ilk fragmanı yayınlanan billie eilish belgeseli 2021’e ertelendi

ilk fragmanı yayınlanan billie eilish belgeseli 2021’e ertelendi


sıkıntı yok bekleriz


Son iki yılda müzik dünyasının en popüler ismi olmayı başaran Billie Eilish’in seveni olduğu kadar sevmeyeni de bol. Bunları hiç umursamadan kariyerine devam eden genç yıldızın AppleTV+ ile yaptığı belgesel anlaşması da albümü kadar ses getirmişti.

R.J. Cutler’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve kendisinin bağlı olduğu plak şirketi Interscope Records iş birliğiyle hayata geçirilen belgeselin dinlenme rekorları kıran When We All Fall Asleep, Where Do We Go? albümünün yapım sürecini anlatacağını açıklamıştı. 2018’in Temmuz ayından beri çekim yapıldığını ve 2020 bitmeden belgeselin yayınlanmış olacağını da paylaşan Eilish cephesinden gelen yeni haberler bu senaryonun pek mümkün olmayacağını ortaya çıkardı.

İlk fragmanı bugün yayınlanan ve isminin The World’s A Little Blurry olduğunu öğrendiğimiz belgesel için Apple TV+ yeni bir yayın tarihi belirledi: Şubat 2021. Bu değişikliğin sebebiyle ilgili Apple cephsinden bir açıklama gelmezken sadece dijital platformlarda yayınlanacak bir yapım için hazır herkesin aylardır evde olduğu ve bir süre daha olacağı zamanda değil de aylar sonrasının yayın tarihi olarak belirlenmesi kafa karıştırdı.

Konudan yeni detaylar gelene kadar belgeselin fragmanına göz atalım.