john david washington muhtemel tenet devam filmi için göz kırptı

john david washington muhtemel tenet devam filmi için göz kırptı


olur mu olur...


İzleyiciler ve eleştirmenler arasında görüş ayrılıklarına ve tartışmalara neden olan son Christopher Nolan filmi Tenet, pandemi sürecinde kendine beyaz perdede yer bulan nadir yapımlardan. Gişe rakamı olarak pandemi şartlarının bile altında kalan film tarafından ilginç haberler gelmeye devam ediyor.

Robert Pattinson, John David Washington, Elizabeth Debicki, Clémence Poésy, Kenneth Branagh gibi isimlerin yer aldığı uzay zaman casusluğu olarak tanımlayabileceğimiz filmde The Protagonist karakterini canlandıran Washington, bir devam filmi konusunda epey heyecanlı olduğunu paylaştı.

Resmi açıklamalardan bağımsız, Warner Bros. ve Christopher Nolan’ın konu hakkındaki son fikirlerinin dışında bu açıklamayı yapan Washington, “Bana göre evet, bunu tekrar yapacağımıza inanıyorum. Birkaç yıl içinde tekrar görüşme ihtimalimiz yüksek. Chris istediğini yapar. Bir sonraki işi için belki yıllardır üzerinde çalıştığı belki de gördüğü bir şeyden ilham alarak yapmak istediği bir projesi vardır. Bilemiyorum. Umarım tekrar bir araya geliriz. Gerçekten eşsiz bir şey bulduğumuz için bunun üzerinde daha fazla çalışmayı umuyorum.” açıklamasını yaptı.

Tabii ki bu açıklamayı yapan John David Washington’ın bir sonraki Nolan filminde yer kapmak için mi yoksa gerçekten filmi çok sevdiği için mi bunları söylediğini bilemeyiz. Tenet’in gişede yaşadığı başarısızlık düşünülürse Warner Bros.’un aynı projeyi tekrar ittirmek istemesi hiç olası gözükmüyor. Ama bize fark eder mi? Etmez.