cobra kai’nin 3. sezon yayın tarihi belli oldu

cobra kai’nin 3. sezon yayın tarihi belli oldu


dördüncü sezon onayı da cepte


İlk sezonuyla beklentilerin üstüne çıkan ve ikinci sezonuyla başarısını kanıtlayan Cobra Kai’nin üçüncü sezon onayını alması kimse için sürpriz olmamıştı.

Karate Kid serisinin hayranlarını nostalji havuzuna sokarken güzel bir devam hikayesi sunan YouTube Red dizisi Cobra Kai, 24 Nisan 2019’da ikinci sezonuyla kaldığı yerden devam etmişti. Ralph Macchio’nun canlandırdığı Daniel LaRusso’nun dojo’su Miyagi-Do ve William Zabka’nın canlandırdığı Johnny Lawrence’ın dojo’su Cobra Kai arasındaki mücadele, John Kreese’in işin içine dahil olmasıyla daha da kızışmıştı.

Artık Netflix üzerinden devam eden diziden gelen duyuru fragmanıyla hikayenin devamına dair ilk fikirleri edinip, Cobra Kai’nin yeni sezon başlangıç tarihini öğrenmiş olduk. Üçüncü sezonu 8 Ocak 2021’de başlayacak diziden gelen tek haber de bu değil. Bu duyuru fragmanıyla beraber dizinin bir sezon daha yayın hayatına devam edeceği açıklandı. Belli ki izlenme sayılarından memnun olan Netflix, böylece Karate Kid efsanesini biraz daha hayatta tutacak gibi gözüküyor.