logan lerman ve michael shannon, brad pitt’li bullet train kadrosuna katıldı

logan lerman ve michael shannon, brad pitt’li bullet train kadrosuna katıldı


bu film izlenir


Atomic Blonde ve John Wick serisiyle yükselen bir aksiyon yönetmeni olarak dikkat çekmeye başlayan, ardından da Deadpool ve Fast & Furious gibi büyük projelerde de kendini ispatlayan David Leitch, yaz aylarında Bullet Train isimli projesini duyurmuş ve ardından da projeye eklediği isimlerle dikkatleri bir kez daha üstüne çekmeyi başarmıştı.

Aynı trende bulunan ve benzer görevleri olan beş suikastçıyı konu alan film, sonuna kadar görevin tam olarak ne olduğuna ve tren durduğunda karakterlerin başına ne geleceğine dair gizemini koruyan bir hikayeyi anlatacak. Kotaro Isaka’nın Maria Beetle isimli romanından uyarlanan yapım Zak Olkewicz tarafından senaryolaştırılmış.

Geçtiğimiz sezonun beklenen ilgiyi görmeyen yapımlarından Ad Astra’da rol almasının yanı sıra bir de Tarantino’nun Once Upon a Time in Hollywood’undaki rolüyle ilk Oscar’ını alan Brad Pitt’in başrolünde yer aldığı yapıma son olarak Tenet’te izlediğimiz Aaron Taylor-Johnson, filmde Pitt’in başına bela olacak beş suikastçiden birini olarak dahil olmuştu.

Joey King ile birlikte 5 kişilik ana kadronun 3’ünü bir araya getirmeyi başaran Leitch, Michael Shannon ve Logan Lerman gibi iki isimle bu beşliyi tamamlamış gibi gözüküyor. Zazie Beetz, Brian Tyree Henry ve Andrew Koji gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Bullet Train, şimdiden 2021’in en heyecan verici aksiyon filmi olacak gibi duruyor.

Hangi ismin hangi rolde karşımıza çıkacağını bilmediğimiz film için biraz daha beklememiz gerekecek. Malum şartlardan dolayı çekimleri 2021’de başlayacak Bullet Train’i belki yıl bitmeden izleyecek kadar şanslı oluruz.