hbo, true blood’ı yeniden çekmek için kolları sıvadı

hbo, true blood’ı yeniden çekmek için kolları sıvadı


o geliyor...


Six Feet Under gibi televizyon tarihinin en başarılı yapımlarından birine imza atan Alan Ball‘un yaratıcısı olduğu True Blood, “Bon Temps” isimli minik bir kasabada garson olarak hayatını sürdüren Sookie Stackhouse’un, 174 yaşındaki vampir Bill Compton ile tanışmasından sonra değişen hayatını sezonlar boyu başarılı bir şekilde anlattı.

Anna Paquin, Alexander Skarsgård, Stephen Moyer gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi, 2008-2014 yılları arasında HBO üzerinden izleyiciyle buluşmuş ve kendisine büyük bir hayran kitlesi de yaratmayı başarmıştı. Beyaz perdede sık sık gördüğümüz vampir anlatısına farklı bir bakış açısı getirmesinden ötürü de ayrı bir yerde duran yapım, bir kez daha hayatımıza girmek üzere.

Üzerinden sadece 6 yıl geçtikten sonra tekrar televizyona geleceğini öğrendiğimiz True Blood, yine HBO kalitesiyle ekranlara gelecek. Riverdale ve Chilling Adventures of Sabrina dizilerinin yaratıcısı olan Roberto Aguirre-Sacasa ve NOS4A2’nun senaristlerinden Jami O’Brien’ın senaryosunu yazacağı dizide Alan Ball ise yapımcı koltuğunda oturup kalite kontrol yapacak. Projeye dahil olan isimleri düşününce heyecanlanmamak elde değil.

Dizinin yayın tarihi, hikayesi ve oyuncu kadrosu gibi detayları şimdilik gizli tutulurken yakın zamanda HBO cephesinden gelecek güzel haberleri dört gözle bekliyoruz.