russo kardeşler’in tom holland’lı cherry filminden ilk uzun fragman

russo kardeşler’in tom holland’lı cherry filminden ilk uzun fragman


aksiyon dıkş dıkş


Hafta başında tanıtım fragmanıyla kendisiyle tanışma fırsatı yakaladığımız yeni Russo kardeşler filmi Cherry’den ilk uzun fragman geldi.

CV’lerinde You, Me and Dupree, Arrested Development ve Community gibi komedi türündeki yapımlar bulunan yönetmen kardeşler, sürpriz bir kararla ikinci Captain America filminin yönetmenleri olarak seçilip ve ardından sinema dünyasının en büyük ve en gelirli serisinin arkasındaki isimlere dönüşmüşlerdi. Avengers serisinin mola vermesiyle kariyerlerine farklı projelerle devam eden ikili, aksiyon dram türündeki Cherry ile şanslarını denemeye hazırlanıyor.

Russo Kardeşler’in Marvel Sinematik Evreni’nde birlikte çalıştıkları Tom Holland’ın başrolünde yer aldığı Cherry, Nico Walker‘ın aynı isimli kitabından beyaz perdeye aktarıldı. Senaryosunu The Path dizisiyle tanınan Jessica Goldberg ve Angela Otstot ikilisinin kaleme aldığı filmde Holland’a Wayne dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Ciara Bravo, yeni It uyarlamalarının Pennywise’ı olan Bill Skarsgård, son olarak Midsommar’da sinemaseverlerin karşısına çıkan Jack Reynor, The Revenant’ta Leonardo DiCaprio’nun oğlunu canlandıran Forrest Goodluck, The Many Saints of Newark’ta Tony Soprano’nun gençliğine hayat veren Michael Gandolfini, Jeff Wahlberg ve Kyle Harvey gibi iddialı bir ekip eşlik ediyor.

Filmin konusunda dönecek olursak Walker’ın gerçek hayat hikayesinden esinlenen film, Irak’ta sıhhiye olarak görev yaptıktan sonra evine döndüğünde ruhsal sorunlarla boğuşan ve uyuşturucu bağımlısı olan genç bir askerimizin sonunda banka soyguncusuna dönüşeceği karanlık süreci anlatıyor. 12 Mart 2021’de de Apple TV+ üzerinden izleyiciyle buluşacak filmin fragmanı hemen aşağıda.